VILKÅR & HANDELSBETINGELSER:


Generel information vedrørende alle former handel med Servicefirma'et V V S B & DAMPBILEN samt køb af produkter & serviceydelser via vores konsulenter eller webshoppen:


Ethvert køb på vores webshop sker på kundens ansvar. Det vil sige, at vvsb.dk ikke kan gøres ansvarlig for, at kunden ved en fejl bestiller den forkerte vare.

Alle køb hos vvsb.dk sker i henhold til købeloven, medmindre andet er nævnt. Straks efter modtagelse af varen, er modtageren forpligtet til at kontrollere, det er det korrekte antal, og at varen ikke er beskadiget.

Eventuelle fejl og mangler skal meddelelse til vvsb.dk indenfor maksimalt 5 hverdage.

Fragt:
Der bliver pålagt 80 kr. til fragt på alle ordrer der skal afsendes fra os, med mindre andet er skriftligt aftalt med os, forsendelse op til max 5kg ellers efter aftale.

Alle forsendelser bliver som udgangspunkt håndteret af Post Nord og DAO.
Alle med Track and Trace. Forventet leveringstid: 1-4 dage.

I det øjeblik, at varen er blevet overdraget til køberen, tilfalder ansvaret for varen denne.

Under leveringen er alle forsendelser fra os forsikret af Post Nord eller DAO.

Skulle der være opstået en tydelig fragtskade undervejs, skal du øjeblikkeligt rette henvendelse til det fragtfirma, som har overdraget varen til køberen (dig), og anmelde skaden og gøre krav på udbedring eller erstatning af varen. Denne proces er 100% mellem dig og fragtfirmaet. 

Returnering og fortrydelsesret
Når du handler hos vvsb.dk, har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

Der er INGEN fortrydelsesret, og der ydes ingen garanti, på elektroniske ydelser som downloads eller almene serviceydelser der er købt via shoppen, ej heller på specielt fremstillede produkter som E-væske mv. og heller ikke på specielt fremstillede og specielt bestilte produkter som kun er produceret eller bestilt på kundens foranledning (på kundens ønske).

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, søndag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på.

Med andre ord: Varen kan prøves på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet, udover hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som “brugt”, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet, kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vi anser brugte varer som værende uden handelsværdi.

Når der er tale om en ren returvare/ombytningsvare, vil udgiften til returnering tilfalde dig som køber – vi betaler til gengæld, for at den nyombyttede vare sendes retur til dig.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

Reklamation
Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedrørende fejl og mangler skal meddeles til vvsb eller dampbilen i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses maksimalt en måned som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.

Vi har brug for følgende information, når varer returneres:

Du bedes informere os om problemstillingen, så detaljeret som muligt. Husk at varen altid skal returneres i den originale og forsvarlig emballage.

Returvarer:
Varer tages KUN retur ved forudgående aftale med vvsb eller dampbilen. ALLE varer der skal returneres, SKAL sendes som pakke med Post Nord, hvor pakken er forsikret.
Hvis en vare bliver returneret pr. efterkrav, vil denne blive afvist ved ankomsten.

Til brug i forbindelse med reklamationsret/returvarer medsendes kopi af original faktura.

Accept af betingelserne:
Når en ordre bliver gennemført på webshoppen, i dampbilen eller i vores showroom, accepterer køber at have læst og godkendt de beskrevne handelsbetingelser.

Private oplysninger:
De oplysninger, som bliver givet til vvsb eller dampbilen i forbindelse med handel bliver behandlet fortroligt og vil på intet tidspunkt blive videregivet til andre personer/firmaer i henhold til persondataforordningen - med mindre der er givet skriftligt tilladelse til dette i forbindelse med en reklamationssag.

Levering:
Vi afsender vores varer, samme dag som bestilling er modtaget, hvis bestillingen er modtaget inden 13:00.

Dog kan vi ikke garantere et leveringstidspunkt 100%,  men leveringstiden kan være mellem 1-4 dage alt efter Post Nord eller DAO.

Forbehold:
Et hvert køb hos vvsb eller dampbilen sker på kundens eget ansvar. Vi tager forbehold for udsolgte varer og leveringstid samt prisændringer på produkter som vvsb.dk ikke har indflydelse på.

Gebyr: Alle betalinger bliver pålagt et fakturerings / opkrævningsgebyr på 6kr + 4%, ved betaling kontant er der INGEN gebyr.

Ejendomsforbehold:
Varer købt hos vvsb eller dampbilen er først købers ejendom, når den pågældende vare er fuldt betalt.

Andre oplysninger:
Servicefirma'et V V S B & DAMPBILEN.DK
Gudme kohavevej 33
5884 Gudme
Tlf: +45 31 518 518 | E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.